Ateliere

În inima noastră putem cuprinde o lume-ntreagă cu bucurii dar și cu suferințe. Prinși în rutina și caruselul vieții, de multe ori nu avem spațiu necesar pentru a ne exprima și plânge apăsarile, îngrijorările, durerile și suferințele. Pentru voi am gândit acest spațiu, unde să puteți exprima tot ce aveți nevoie, să vă ascultați inima, să îi permiteți să vorbească și să vă simțiți în siguranță când faceți asta.

Este spațiul dedicat tuturor celor care au nevoie și doresc să lucreze cu inima lor.

Am ales o formă creativă și blândă de lucru, care au luat forma a trei ateliere prin care tu ai putea să te exprimi așa cum ești, să te re-descoperi și să ai parte de moduri blânde de vindecare, în ritmul tău.

Atelierul Povestea vieții tale

Care este povestea ta preferată? Sau poate ai un film, un desen animat sau o carte preferate? Știai că pot vorbi despre viață ta din prezent? Știai că în ele poți găsi răspunsuri și te pot ajuta să ai o mai mare claritate legat de ceea ce ți se întâmplă? Sunt modalități prin care sinele nostru ne vorbește despre cum suntem noi, despre viață noastră din prezent și despre ce am avea nevoie să ne fie mai bine.

Te-am făcut curios/curioasă? Ai vrea să afli mai multe? Te invit să le descoperim împreună!

Atelierul Roata influențelor

Pe lângă setul de pahare de cristal, albumul de familie, banii din conturi și animalul de companie, ne sunt transmise ca moștenire și: credințe, valori, secrete, obiceiuri, principii de viață. Sunt transmise din generație în generație și, inevitabil ajung și la noi. Devin parte din identitatea noastră și, fie că ne place sau nu, că le vrem sau nu, că le conștientizam sau nu, ne influențează alegerile și modul în care ne triam viața.

Vrei să descoperi cine și cum te-a influențat? Vei afla ce iți este de folos, ce te încurcă în viață. Vei descoperi cine ești tu dincolo de orice influență. Vei putea alege conștient la ce vrei să renunți și ce vrei să păstrezi că să iți fie mai bine.

Atelierul Re-conectare cu puterea ta interioară

Știi care sunt rolurile pe care le ai în viața de zi cu zi? Poți fi mamă sau tată, femeie sau bărbat de carieră, copilul părinților tăi, frate sau soră, prieten sau prietenă. Aceste sunt cele pe care le conștientizezi. Însă poți avea și roluri pe care să nu le conștientizezi, cum ar fi: victimă, lider, martir, cel care face pe plac, obtinător, căutător de senzații tari, etc. Ele nu sunt nici bune, nici rele. Fac parte din cine ești tu și te pot încurca sau ajuta. Depinde de alegerile tale.

Ai vrea să le cunoști, să știi cine ești dincolo de ceea ce știi deja despre tine? Ai vrea să afli cum le folosești în prezent și cum ai putea să le folosești pe partea utilă a vieții, adică să te ajute?

Vom identifica rolurile pe care le în prezent, ne vom uita cu blândețe și înțelegere la ele. Vom crea un spațiu sigur de manifestare, în care tu să te conectezi cu puterea și vei învăța cum să le folosești pe zona utilă a vieții

Cum vom lucra?

Tehnicile alese sunt creative și vei avea nevoie de materiale de lucru cum ar fi coli A4, creioane colorate dar și altele (nimic complicat, te asigur). Vei primi toate detaliile necesare prin e-mail, cand te vei înscrie. 

Poți să alegi varianta de a lucra individual oricând simți și ai nevoie.

Contribuția ta: 150 lei/atelier.

Dacă dorești să participi la toate cele 3 ateliere, primești o reducere de 50 de lei.

Durata: 1 ora

Ne vom intalni online sau la cabinet.

Pentru alte detalii și înscriere: