Despre mine

Bejan Ioana

Psihoterapeut adlerian & Ghid pentru a te simți mai bine cu tine

CINE SUNT

Mă număr printre cei norocoși care și-au descoperit vocația, de psihoterapeut, care este în același timp profesie. Este în esența ființei mele pentru că o moștenesc pe linie maternă. Străbunicile și bunica au avut roluri de înțelepte în satul în care s-au născut și au trăit iar mama a fost mai mult decât o educatoare, o modelatoare de destine aș spune.
Formarea mea este în Psihoterapie Adleriană, o psihologie a utilului și încurajării. Își are numele de la Alfred Adler, cel care pus bazele Psihologiei Individuale.
Experiența mea însumează aproape 11 ani de lucru cu oamenii de toate vârstele din diferite categorii sociale.

CE ÎMI PLACE
  • să călătoresc
  • mirosul cărților abia deschise
  • să fac yoga
  • atmosfera ceainăriilor și ceaiul negru cu lapte
  • să privesc cum ninge
  • să pictez
  • să dansez
MISIUNEA MEA

Ajut oamenii să se simtă bine cu ei și să ducă o viață mai bună.

Tot despre mine

La-ncheietura mâinii mele-ascult cum povesteşte viaţa, şi mă mir, şi-mi amintesc şi-acuma c-am fost fir de iarbă, şi-am fost scoică, mai demult.

Şi poate mai-nainte-am respirat pe-ntinderile vaste, şi-am privit în faţă cerul tainic şi-am dorit să nu mai fiu ocean, şi-am fost uscat.

Eu ştiu ce simt copacii care cresc, şi fructele pe creangă când se coc, ce simt vulcanii care izbucnesc, c-am fost copac, şi ramură, şi foc.

Cu şerpii pe nisip am stat la soare şi-am mers la vânătoare, şi-am ucis, în piatră spaima gândului mi-am scris când îmi făcusem braţe din picioare.

Şi câte somnuri nu mi-au trebuit ca de la capăt truda să mi-o iau, şi multe le-am uitat, dar pururi eu am fost, şi niciodată n-am murit.

(Cum povestește viața – Magda Isanos)