Programare

Ședințele de psihoterapie au o frecvența variabilă, în cele mai multe cazuri, o dată pe săptămână  Pentru psihoterapia individuală o ședința durează 50 de minute.  

Procesul terapeutic presupune colaborare de ambele părți și este nevoie ca și tu să îți aduci contribuția. Astfel, punctualitatea este importantă. Orele de începere și de încheiere se vor respecta, conform programării. Dacă întârzii, ședința nu va putea fi prelungită deoarece ar însemna ca ședința altcuiva să fie decalată.

Daca nu te prezenți la ora stabilită din diverse motive și nu ai anunțat anularea ei cu minim 24 ore înainte, costul ședinței vă fi achitat integral. Excepție fac situațiile urgente (accidente, urgențe medicale, situații neprevăzute care fac imposibilă participarea).

Pentru psihoterapia online: 
Confidențialitatea și intimitatea discuției este în resposabilitatea ta, de care te rog  să te asiguri. Va trebui să te asiguri că nu o să fii întrerupt/ă de membrii familiei sau alte persoane, vizite, apeluri telefonice. Excepție fac situațiile neprevăzute. Este important ca înainte de începere să te asiguri că ai tot confortul necesar, asfel încât să nu fii nevoit/ă să întrerupi ședința de terapie. 

Deoarece terapia se desfășoară în mediul online, este posibil să apară dificultăți legate de conexiune sau alte dificultăți tehnice. În aceasta situație, ședința se amână. De luat în calcul că atunci când aceste dificultăți sunt frecvente, poate fi frustrant pentru ambele parti și poate face dificil procesul terapeutic. 

Programările se fac doar telefonic.