Programul Soare – ședințe pro bono

CE ESTE PROGRAMUL SOARE

POVESTEA DIN SPATE

Programul Soare este dedicat celor care se află într-un moment de viață dificil, ar avea nevoie de sprijinul unui psihoterapeut însă nu au resurse suficiente pentru a susține terapia.

Dacă te regăsești într-o situație similară, te simți pregătit pentru a începe un program de terapie și iți dorești să lucrăm împreună, iți ofer 5 ședințe de psihoterapie gratuite.

Este important de știut că agenda mea îmi permite să ofer aceste ședințe unei singure persoane/ lună. Selecția persoanelor va fi conform principiului „primul sosit, primul servit”.

Într-un moment dificil al vieții mele, când mă simțeam la pământ, nu vedeam nicio ieșire și nu îmi permiteam să merg la psihoterapie, deși îmi doream, un terapeut mi-a întins mâna. A venit la momentul potrivit. Privind acum în urmă, pot să afirm că mi-a transformat viața. M-a ajutat să simt bine cu mine, să iau deciziile potrivite pentru a ieși din situațiile care îmi provocau suferință, să îmi construiesc viața într-un mod care să îmi aducă bucurie. La rândul meu, ca psihoterapeut, întind mâna celor care au nevoie.

Este timpul ca soarele să apară și pe strada ta!

Contactează-MĂ ȘI SPUNE-MI CĂ ÎȚI DOREȘTI PROGRAMUL SOARE