Ce spun pacienții mei

Le mulțumesc celor care au trecut pragul cabinetului și care au lăsat aceste rânduri! Testimonialele sunt sub protecția anonimatului.

Fac terapie cu Ioana de aproape un an de zile, și pot spune cu mâna pe inimă că m-a ajutat enorm să trec peste depresia cauzată de pandemie și multe lucruri acumulate în subconștient de care nici nu știam că exista. M-a ajutat să îmi recapăt stima de sine și mai ales gândirea critică în ceea ce privește procesul emoțional uman și relațiile de toate tipurile. Ioana este caldă, deschisă la discuții și mai ales dornică de a ajuta și de a înțelege clientul. Mai presus de toate, este o profesionistă și foarte dedicată în tot ceea ce face. O recomand cu toată inima!♡” -C.F.

Îți mulțumesc că te-am descoperit. M-ai ajutat sa devin o vesiunea mai bună a mea. Firea ta blândă m-a făcut să mă deschid. M-ai ajutat să înțeleg reacțiile mele, de unde vin. Sunt o persoană mai conștientă de mine și acțiunile mele, mai relaxată. Îți mulțumesc din suflet pestu asta. Pentru mine toate astea înseamnă foarte mult.” – Ș.M.

„Colaborez cu Ioana de mai bine de un an și împreună cu ea am reușit să aduc schimbări majore și perspective noi în viața mea. Apreciez foarte mult dedicarea, flexibilitatea și profesionalismul cu care abordează fiecare sesiune. Cu ajutorul ei am reușit să intru în contact cu emoțiile mele, să îmi îmbunătățesc stilul de viață și să mă îndrept spre un mod autentic de a trăi.” – S.A.

„O calatorie, plină de emoții, către propriul sine. Ioana nu este terapeutul clasic ce întreabă: „Și, cum te-a făcut să te simți?” ( nr. situația), Ioana este o prietenă. Știm cu toții cât de importanți sunt prietenii. Doar ca este o prietenă ce te ajută să vindeci, acolo unde tu nici nu realizezi că ai o rană.” – M.B.C.

„După mai bine de 6 ani în care m-am luptat cu depresia și nu mai aveam nicio speranța, am găsit-o pe Ioana, o persoana caldă și bine pregătita. Ajutorul ei nu s-a oprit la sfârșitul unei ședințe ci a fost lângă mine oricând am avut nevoie. A trecut 1 an de la prima noastră întâlnire, iar realizarea noastră este faptul ca am depășit depresia. Cu ajutorul ei m-am redescoperit, am învățat sa fiu mai blândă cu mine, sa fiu bine cu mine, sa înțeleg acțiunile mele din trecut. Îți mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul!” – M.A.