Despre mine

Am crescut la poalele munților, de unde am rădăcini puternice, prin care mi s-a transmis vocația către psihoterapie (aplecarea către oameni, interesul pentru a-i înțelege și a-i ghida) dar și valoarea lucrului bine făcut, perseverența, curajul, optimsmul și creativitatea.

Mai toată viață mea de adult mi-am dedicat-o dezvoltării mele personale și spirituale, un proces continuu și necesar pentru mine, ca om și profesionist. Am făcut psihoterapie, am cunoscut oameni care m-au ghidat și care mi-au devenit mentori, am călătorit în zone spirituale, care mi-au oferit ocazia de a cunoaște lumi și feluri diverse de a înțelege viața și a fi.

M-am format în Psihologie Adleriană, sunt psihoterapeut autonom, cu drept de libera practică conferit de Colegiul Psihologilor din România. Sunt membră a Institutului de Psihologie și Psihoterapie Adleriană și a Federației Române de Psihoterapie.
Am studiat cu profesori și mentori renumiți pe plan internațional în domeniul psihologiei și a sănătății mintale.
Parcursul meu profesional a început în forță, la o linie de urgență, unde am oferit consiliere psihologică pentru mii de oameni de toate vârstele. A urmat o perioadă în care am oferit suport emoțional și social persoanelor de vârsta a 3-a.

În prezent îmi practic profesia în cabinetul fizic și online.

Pe pagina mea de Facebook , veti găsi informații și resurse din domeniul psihologiei adleriene.

Muntele a rămas destinația mea preferată, unde mă duc ori de cate ori pot și am nevoie. De altfel, îmi place să călătoresc. Îmi plac și yoga, să citesc, să privesc cum ninge, mirosul de ploaie, înghețata, pepenele roșu, ceaiul negru cu lapte și viața, în general.

https://www.facebook.com/psihioanabejan