Disponibilitate & Programare

Pentru a programa o ședința sunt disponibilă de luni până vineri, în intervalul 10-19. Este posibil să nu pot răspunde imediat, datorită programului meu de lucru, însă voi reveni în cel mai scurt timp posibil, cu excepția weekend-urilor și a sărbătorilor.

Dacă nu răspund imediat, te rog să îmi lași un mesaj cu numele tău și orele la care ești disponibil/ă.  În situația în care nu sunt disponibilă pe perioade lungi de timp, te voi îndruma către un alt coleg pe care-l poți contacta. 

Dacă este vorba despre o urgență sau crezi că nu poți aștepta până te voi contacta eu, te îndrum să contactezi medicul de familie, psihoterapeutul/psihiatrul tău sau mergi către cel mai apropiat spital. 

Programare

Ședințele de psihoterapie au o frecvența variabilă, în cele mai multe cazuri, o dată pe săptămână  Pentru psihoterapia individuală o ședința durează 50 de minute. Pentru cea de cuplu o ședința durează 75 de minute.

Procesul terapeutic presupune colaborare de ambele părți și este nevoie ca și tu să îți aduci contribuția. Astfel, punctualitatea este importantă. Orele de începere și de încheiere se vor respecta, conform programării. Dacă întârzii, ședința nu va putea fi prelungită deoarece ar însemna ca ședința altcuiva să fie decalată.

Daca nu te prezenți la ora stabilită din diverse motive și nu ai anunțat anularea ei cu minim 24 ore înainte, costul ședinței vă fi achitat integral. Excepție fac situațiile urgente (accidente, urgențe medicale, situații neprevăzute care fac imposibilă participarea).

Pentru psihoterapia online: 
Confidențialitatea și intimitatea discuției este în resposabilitatea ta, de care te rog  să te asiguri. Va trebui să te asiguri că nu o să fii întrerupt/ă de membrii familiei sau alte persoane, vizite, apeluri telefonice. Excepție fac situațiile neprevăzute. Este important ca înainte de începere să te asiguri că ai tot confortul necesar, asfel încât să nu fii nevoit/ă să întrerupi ședința de terapie. 

Deoarece terapia se desfășoară în mediul online, este posibil să apară dificultăți legate de conexiune sau alte dificultăți tehnice. În aceasta situație, ședința se amână. De luat în calcul că atunci când aceste dificultăți sunt frecvente, poate fi frustrant pentru ambele parti și poate face dificil procesul terapeutic. 

Programările se fac doar telefonic.