Servicii

Psihoterapia are multe beneficii. Vă poate ajuta vă simțiți mai bine cu dvs., să înțelegi aspecte din viața dvs. față de care aveți întrebări, să îmbunătățească relația cu membrii familiei sau cei din jur, poate să aducă vindecare în trecutul dvs., echilibru și liniște în prezent, claritate asupra imaginii de viitor, soluționare problemelor cu care vă confruntați.

Psihoterapie online

Vă oferă posibilitatea de a beneficia de ședințe de psihoterapie chiar de la tine de acasă.
Poate să fie mai ușor de acceptat de către adolescenți, prin prisma faptului că este utilizată tehnologia și mediul online. 
O categorie de persoane care pot apela la acest tip de terapie sunt cele care se confruntă cu o tulburare sau cu o afecțiune/stare de sănătate care nu le permite să părăsească locuința.  
IMPORTANT
Psihoterapia online nu se adresează persoanelor cu diagnostic psihiatric. 
Nu se oferă servicii de terapie prin e-mail sau SMS. 

Psihoterapie individuală

Psihoterapia variază în funcție de dificultățile cu care vă confruntați, personalitatea terapeutului și cea a pacientului. Reușita terapiei implică un efort activ din partea dvs., atat în timpul ședințelor, cat si acasă.

Este dovedit că terapia are efecte benefice, vă poate îmbunătați relațiile cu cei din jur, puteți gasi soluții la problemele cu care vă confruntați, poate să diminueze stările neplăcute pe care le trăiți. Pacienții trebuie să fie dispuși să fiti sinceri cu ei inșiși iar eu îi sprijin și încurajez în înțelegerea situațiilor cu care se confruntă, în abordarea unor noi comportamente și strategii a acestora, cu scopul de a obtine o stare psihică cât mai bună.

Psihoterapie de cuplu

Provocările prin care trece un cuplu sunt multiple și au diferite cauze. De la dificultăti de comunicare, lipsa de respect, dificultăti în intimitate, pană la infidelitate și abuz, care pot să pară dificil de gestionat și de depășit.

Psihoterapia ajută cuplul, ca întreg și fiecare partener ȋn parte, ca parte a cuplului, să-şi armonizeze stilurile de viață în scopul găsirii unui numitor comun, să creeze un stil de viață al cuplului, bazându-se pe principii ca: egalitate, respect reciproc, interes social, cooperare şi grija pentru celălalt.

Psihoterapie de grup

Grupul poate să fie o sursă de înțelegere, acceptare și videcare. Nevoia de a ști că nu ești singur, că nu doar ție ți se întâmplă o anumită situație și, mai mult, siguranță de a putea discuta cu cineva care a trăit o experiență asemănătoare, pot avea efect eliberator și de regăsire a propriilor forțe.

Consilierea copiilor și adolescenților

Poate ajuta părinții și copiii/adolescentii ȋn situații ȋn care există dificultăți ȋn relația cu copiii si adolescenții, pentru depășirea unor etape din viață sau a unor probleme cu care aceștia se confruntă la şcoală, acasă sau ȋn societate.

Psihoterapie individuală – 150 RON / sedinţă – 50 min

Psihoterapie de cuplu – 200 RON / sedinţă – 70 min

Psihoterapie de grup – se stabileşte în funcţie de de temă şi numărul de participanţi.

Psihoterapie online – 150 RON / sedinţă – 50 min

Dacă vă confruntați cu situații nefavorabile de viață în perioada pandemeiei și nu numai, vă rog să îmi spuneți și vom găsi o modalitate de plată convenabilă pentru ambele părți.

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close