Servicii

Cred că esența psihoterapiei este să găsești calea prin care poți trăi împăcat cu alegerile tale, cu trecutul tău, în armonie cu tine în prezent și să ai o viziune clară asupra viitorului.

Psihoterapie individuală (unu la unu) online

Psihoterapia variază în funcție de dificultățile cu care te confrunți, de personalitatea terapeutului și cea a pacientului. Reușita terapiei implică un efort activ din partea ta, atat în timpul ședințelor, cat si acasă.

Este dovedit că terapia are efecte benefice, îți poate îmbunătați relațiile cu cei din jur, poți gasi soluții la problemele cu care te confrunți, poate să diminueze stările neplăcute pe care le ai. Pacienții trebuie să fie dispuși să fie sinceri cu ei inșiși iar eu îi sprijin și încurajez în înțelegerea situațiilor cu care se confruntă, în abordarea unor noi comportamente și strategii a acestora, cu scopul de a obtine o stare psihică cât mai bună

Nu se oferă servicii de terapie prin e-mail sau SMS. Terapia online nu se adresează persoanelor cu diagnostic psihiatric.

Dacă vă confruntați cu situații nefavorabile de viață în perioada pandemei și nu numai, vă rog să îmi spuneți și vom găsi o modalitate de plată convenabilă pentru ambele părți.

O ședință costă 200 de lei și se achită înainte ca aceasta să aibă loc.
Ședința durează 50 de minute.